90-talets bästa


90-talet.. en svunnen tid för många. En tid som kantades med både aceofbase och jazzbyxor, buffaloskor & adidasbyxan med knappar på sidan. Här om dagen blev jag påmind om savannbyxan... med en hästbettsliknade detalj några centimeter nedanför linningen på denns fantasiska underdel. Va? Hästbett i midjan? Hur kunde man, varför fick man tillåtelse av mamma? Så länge man inte åkte till Sundsvall på shopping klarade man sig undan. Men kom man väl dit så var man fast. Jag köpte jazzbyxor och fruit of the loom tröjor som om livet skulle vara förbi inom kort. Man höll båda sina tummar på discot för att just den här gången få en puss av skolans läckerbit i 20 sekunder... en såkallad långtradare! Man kunde skicka en kompis för att få ett avslut på en relation. Man kunde dela kille med sin bästis. Man blev lyrisk första gången man fick vara ensam hemma. FF.  Ravelli slängde sig åt rätt håll, Pillan tar den första svenska medaljen i störtlopp i världscupen, Höga kusten bron invigs.. och jag var där. Svin kallt!

Men ändå. Vilken skön tid. Jag som 80-talist gillar 90 som fan.  DAGENS OUTFIT!


.

Hejsan gott folk!

Då ska vi se... hur mycket tid och energi kommer jag att lägga ner på sockerpullan? Knappast samma engagemang som Fredrik & Filip lägger ner i allt de tar sig för... hela tiden! Lika mycket engagemang som Thomas Järvheden lägger ner på att skriva vassa skämt? Den tiden verkar vara noll så jag får direkt den spontana känslan att jag kommer att vara aningen hetare än honom. Alltså... han är inte kul någonstans så även om jag skriver 1 gång i månaden, om året i deceniet så hyser jag enligt mina egna uträkningar stora chanser att lyckas.

Nästa problem (utmaning) är just vad jag ska skriva om. De allra flesta bloggare och bloggerskor skriver om sin vardag, dagens outfit, nyaste puderborsten på marknaden, graviditet hit & dit. På min vardag jobbar jag och umgås med mina närmaste, i det som ungefärligen ligger längst upp på högen kläder jag odlat fram. Min puderborste är inte den senaste men dock en som har äkta ponnyhår. Ponnyn lever. Inget mord för att bli rosig om kinderna. Jag varken är eller har varit på smällen.

Vill de som läser har en halvtaskig text 2-3 ggr om dagen eller en ganska stilig någon gång i veckan?
Shit.. jag sitter i en båt ute på havet och har bara en tesil som åra.

Jag har en väldigt suddig plan.

Tjoflöjt

RSS 2.0